Goede vraag! 🤔 Log in met de inloggegevens die je hebt ontvangen. Inloggen kun je op het E-Flux dashboard.

In jouw persoonlijke dashboard kun je:

• Laadsessies bekijken en exporteren

• Een kaart met laadlocaties bekijken

• Facturen downloaden (PDF)

En... je kunt de bovenstaande punten ook met de E-Flux App voor smartphone. Download de E-Flux EV App en log in met jouw E-Flux account. Easy peasy 😉

Nog een klein aandachtspuntje: het dashboard werkt niet op Internet Explorer. Wij adviseren om Google Chrome te downloaden.

Laatste tip: Gebruik je een E-Flux laadpas via MultiTankcard? Dan kan je via MultiTankcard de laadgegevens inzien. Log hier in. Erg handig toch? 😎