Dat is vervelend 😒 . De E-Flux app is alleen te gebruiken indien je een account met laadpas via het E-Flux dashboard hebt aangevraagd. Met deze unieke inloggegevens kun je in de E-Flux app inloggen. Welkom in onze app! ✋

Let op: maak je ook gebruik van onze backoffice voor jouw eigen laadpaal? Dan heb je voor deze backoffice ook inloggegevens gekregen. Met deze inloggegevens kan je echter niet inloggen in de mobiele app. Je kan voor het gemak de inloggegevens zelf aanpassen zodat je voor beide systemen hetzelfde wachtwoord gebruikt.