Goede vraag! Dit is een van onze specialiteiten 🏆. In jouw E-Flux account heb je toegang tot de laadpaal. Hier staat een tarief ingesteld. Het totale bedrag van de laadsessie wordt op basis van dit tarief en de hoeveelheid geladen kWh uitgerekend.

Verrekening met eigen bedrijf of werkgever

De laadpas die je gebruikt staat gekoppeld aan het account van jouw werkgever/bedrijf. De laadsessies worden geregistreerd op de laadpas en maandelijks in rekening gebracht. E-Flux stelt iedere maand namens jou een factuur op aan E-Flux die wij vervolgens vergoeden. Van alle laadsessies die thuis hebben plaatsgevonden wordt een zo genoemde 'self-billing invoice' aangemaakt.

Dit gebeurt op of rond de 1e van de maand. Het bedrag wordt dan binnen 6 weken uitgekeerd, meestal in de eerste week van een nieuwe maand.

(Bijvoorbeeld: Je vergoeding voor de laadsessies van januari worden uitgekeerd in de eerste week van maart.)

De inkomstenfactuur vind je terug in je online omgeving. Ben je klant geworden voor 26 april 2021, dan vind je ze op my.e-flux.nl/co. Ben je klant geworden na 26 april 2021, dan vind je ze op https://dashboard.e-flux.nl/invoices.

Verrekening met gasten

Op basis van de gebruikte laadpas kan E-Flux de laadsessies van gasten doorsturen naar de juiste provider. Elke maand wordt de totale som van laadsessies die hebben plaatsgevonden op de laadpunten uitgekeerd aan de eigenaar van de laadpalen.

Heb je het antwoord gevonden?