Een toegangsgroep bestaat uit laadpassen die mogen laden op de laadpaal waar de

toegangsgroep aan gekoppeld wordt. Er zijn twee mogelijkheden:

1. Groep met RFID passen die gratis mogen laden. Dit kunnen alle soorten RFID passen zijn. Je voegt deze toe op basis van het UID (interne chip) nummer. Je kan ook een CSV importeren met een batch van deze nummers.
  2. Groep van users die gekoppeld zijn aan de hoofdaccount. Je kan zelf bepalen per user wat het tarief wordt wat de user betaald. We spreken hier over interne verrekening omdat er een E-Flux laadpas wordt gebruikt.

Bepaal of de toegangsgroep privé of gedeeld is

• Privé: alleen jij kan de groep zien en toevoegen aan jouw laadpaal
  • Shared: alle gebruikers van de account kunnen de groep zien en toevoegen aan hun laadpaal

Stap 1: Ga naar: dashboard.e-flux.nl en log in.

Stap 2: Ga naar ‘Mijn toegangsgroepen’ en klik op + New Access Group

Stap 3: Selecteer welke groep je wil aanmaken (RFID of Users),

geef een naam en sla op.

Stap 4: Klik op de naam van de groep en voeg de users

toe. Stel het tarief in.

Voilá! Easy Peasy Lemon Squeezy!