Heb je een locatie aangemaakt? Dan is het later nog mogelijk om instellingen te wijzigen

Ga naar: dashboard.e-flux.nl en log in.

Klik op de locatie en ga naar ‘Acties > wijzigen’. Je kunt hier de naam, het adres en de publicatie instellingen wijzigen.

Staat jouw laadpaal publiek? Dan wordt de locatie gedeeld via kaarten van providers, Google en Apple.

Let op: wordt dit later gewijzigd naar privé? Dan kunnen we niet garanderen dat de locatie ook direct verdwijnt. De providers zien dat de locatie niet getoond mag worden maar zij moeten dit handmatig verbergen in hun kaart.